У Дніпрі збільшать зарплати вихователям дитсадків: Філатов анонсував надбавки

Мер Дніпра анонсував муніципальні надбавки для вихователів дитсадків.
У Дніпрі збільшать зарплати вихователям дитсадків: Філатов анонсував надбавки
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Найближчої сесії депутатський корпус міської ради Дніпра розгляне виділення близько 35 млн грн на виплату муніципальних надбавок для вихователів дитячих садочків та їхніх помічників. Про це заявив мер Дніпра Борис Філатов.

Читайте також:

За його словами, місто підвищить їхню зарплату, навіть попри те, що зараз усі можливі ресурси Дніпра кинуті на системну підготовку до складної зими. 

Мер розповів, що доплата становитиме до тисячі гривень. Конкретний розмір визначатиметься з урахуванням освітньо-кваліфікаційного рівня, досвіду роботи та кваліфікаційної категорії. 

Читайте також:

"Це ініціатива суто на рівні територіальної громади. Адже з усіма викликами війни, необхідністю пропрацьовувати найтяжчі сценарії виходів з блекаутів чи утримання енергосистеми, разом із багатомільйонними закупівлями дронів та техніки для Сил оборони ми також маємо підставити плече тим, хто турбується про найменших... Це буде справедливо", - наголосив Філатов.

Раніше ми писали, що 30 травня Кабінет Міністрів підтримав запропоновані Міністерством соціальної політики зміни, спрямовані на розвиток патронату в Україні та підтримку вихователів і помічників.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK