"Є чітка домовленість": на Волині списки відрахованих студентів подаватимуть до ТЦК

За словами ректорів ВНЗ Волині, є чітка домовленість з ОТЦК та СП, що надаватимуть списки відрахованих осіб, які не виконали умови для зарахування.
"Є чітка домовленість": на Волині списки відрахованих студентів подаватимуть до ТЦК
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Волинській області вищі навчальні заклади передаватимуть до ТЦК та СП списки відрахованих студентів, які підлягають мобілізації. Про це повідомила пресслужба Волинської ОВА.

Читайте також:

Як розповіли в пресслужбі, під час чергового засідання Ради оборони області обговорили вступ військовозобов'язаних у вищі навчальні заклади, аби отримати відстрочку від мобілізації.

Зазначається, що до обговорення залучили ректорів вищих навчальних закладів Волині, які доповіли про умови вступу та окреслили статистику щодо кількості студентів, що наразі навчаються в університетах.

За їхніми словами, є чітка домовленість з обласним ТЦК та СП, що надаватимуть списки відрахованих осіб, які не виконали умови для зарахування.

Читайте також:

"Водночас, за результатами засідання Ради оборони області, доручив керівникам відповідних силових структур тримати це на контролі та унеможливити ухиляння від мобілізації за допомогою навчання у вишах", - додав начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Раніше ми писали, що в Україні студентам дозволили тимчасово виїжджати за кордон на навчання чи стажування. При цьому є конкретні вимоги.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK