Москва поставила рекорд із виплат «контрактникам», які їдуть на війну в Україну

За даними британської розвідки, російська влада поставила завдання заманити грошима на фронт ще 400 тисяч людей.
Москва поставила рекорд із виплат «контрактникам», які їдуть на війну в Україну
ілюстративне фото / armyinform.com.ua

23 липня московський мер Собянін підписав указ про введення разових виплат на суму 1,9 млн рублів для тих, хто підпише контракт із міноборони, щоб вирушити воювати в Україну.

Про це повідомляє The Moscow Times.

Видання зазначає, що за нинішнім курсом московські виплати — близько $22 тисяч, які стали рекордом у РФ.

Читайте також:

Повідомляється, що до указу московської влади лідерство за розміром «бонусу» тримала Карачаєво-Черкесія, де з червня почали платити по 1,3 млн рублів. З урахуванням федеральної винагороди (195 000 рублів) загальна сума виплати в регіоні досягла 1,5 млн рублів. Аналогічну суму отримає контрактник із Адигеї.

Також у Краснодарському краї одноразовий бонус складає 1 млн рублів, а 250 тис. рублів додає сам Краснодар для тих, хто укладає контракти в комісаріатах міста. Практично таку суму отримують контрактники із Санкт-Петербурга.

Загалом, у Москві загальна сума виплат військовослужбовцю-контрактнику (з урахуванням щомісячного грошового забезпечення, московських та федеральних заходів підтримки) становитиме понад 5,2 млн рублів за перший рік служби, а у разі загибелі військового розмір виплати членам сім'ї становить 3 млн рублів.

Видання нагадує, що, за даними західних розвідок, російські втрати в Україні вже склали понад 500 тисяч людей убитими та пораненими. А цього року, за даними британської розвідки, російська влада поставила завдання заманити грошима на фронт ще 400 тисяч людей.

Раніше ми писали про те, що через кадровий голод діти співробітників російської служби виконання покарань отримають право на вступ до відомчих вишів у пріоритетному порядку.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK