Розширено можливість зі 100% бронюванням співробітників від мобілізації: кого торкнеться

Кабінет міністрів прийняв відповідні зміни до своєї постанови, за умови відповідності вимогам.
Розширено можливість зі 100% бронюванням співробітників від мобілізації: кого торкнеться
ілюстративне фото / armyinform.com.ua

Кабінет Міністрів ухвалив зміни до своєї постанови, згідно з якими Інтернет-провайдери та мобільні оператори зможуть бронювати до 100% співробітників.

Про це повідомляє прес-служба Мінцифри.

Читайте також:

«Забезпечити українців стабільним зв'язком та інтернетом під час війни наш пріоритет. Для цього потрібні люди, які живитимуть генератори, замінитимуть акумулятори на станціях та оперативно відновлюватимуть зв'язок після чергових російських обстрілів енергетичної інфраструктури. Розробили зміни до порядку бронювання працівників мобільних операторів та інтернет-провайдерів разом із партнерами, а Уряд їх підтримав», – зазначили у міністерстві.

Повідомляється, що для цього компаніям необхідно відповідати певним вимогам, а головна з них — всі підприємства мають мати статус критично важливий, і вони повинні виконувати вимоги НЦУ.

У відомстві нагадали, що раніше вже було ухвалено рішення, щоб стабілізувати ситуацію з мобільним зв'язком та інтернетом – оновили вимоги НЦУ. А бронювання працівників мобільних операторів та інтернет-провайдерів – ще один необхідний крок, щоб оператори та провайдери могли виконувати ці вимоги, а українці завжди залишалися на зв'язку.

інфографіка
інфографіка / t.me/mintsyfra

Раніше ми писали про те, що на сьогоднішній день 700 ІТ-компаній в Україні набули статусу критично важливих і можуть бронювати співробітників від мобілізації.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK