У Мінкульті вважають, що необхідно дозволити митцям безперешкодно виїжджати за кордон

За словами міністра культури, західні партнери готові допомагати у фінансуванні таких поїздок, щоби популяризувати Україну.
У Мінкульті вважають, що необхідно дозволити митцям безперешкодно виїжджати за кордон
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

Потрібно створити умови для того, щоб українські митці могли безперешкодно виїжджати за кордон із метою популяризації України. Про це заявив міністр культури та стратегічних комунікацій Микола Точицький під час культурної платформи "Україна відкрита світу", передає Укрінформ.

Читайте також:

"Завдання міністерства - створити умови для того, щоб кожен митець міг спокійно, безперешкодно, на основі прозорих правил здійснювати свої поїздки", - сказав Точицький.

За його словами, західні партнери готові допомагати у фінансуванні таких поїздок.

Читайте також:

"Нам потрібно навчитися правильно формувати стратегію, що ми хочемо від тієї чи іншої поїздки, яким чином цього можна досягти і яким чином переконати західних колег, що фінансування має бути саме на це", - додав міністр.

Раніше ми писали, що тепер наявність військово-облікового документа при перетині кордону є обов'язковою умовою для всіх українських чоловіків віком від 18 до 60. Така норма почала застосовуватися 17 липня 2024 року.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK