В Україні щомісячно рекрутуються до армії 6,5 тис добровольців - Міноборони

Показники рекрутингу в Cили оборони зростають із місяця в місяць.
В Україні щомісячно рекрутуються до армії 6,5 тис добровольців - Міноборони
Українські військові / facebook.com/GeneralStaff.ua

В Україні в середньому щомісяця рекрутуються 6,5 тисячі добровольців. Про це заявив уповноважений Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець під час відкриття Центру рекрутингу української армії в Черкасах.

Читайте також:

Це вже 38 центр в Україні та другий в області. Для громадян доступно понад 10 тисяч вакансій, зокрема кухарів, ремонтників, юристів, операторів БПЛА, медиків та інших. 

Зазначається, що в Центрі та навколо нього не роздаватимуть повістки, це прямо заборонено нормативними документами. 

Рекрутуватися можна до всіх Сил оборони, включаючи ЗСУ, Національну гвардію України, Службу безпеки України, Державну прикордонну службу України та інші.

Читайте також:

На сьогодні вже більше ніж 17 тисяч громадян по всій Україні звернулися до мережі центрів, яку створило Міністерство оборони у співпраці з регіональними органами державної влади та місцевого самоврядування. 

"Показники рекрутингу в Cили оборони зростають із місяця в місяць. У середньому щомісячно по країні рекрутується 6,5 тисяч добровольців. Саме люди є основою Сил оборони, і Центр надає можливість стати до їх лав. Наші рекрутери готові надавати консультації та допомагати кожному знайти своє місце в армії", - додав Бежевець.

Нагадаємо, в Україні вперше відбувся централізований обмін повістками в електронному вигляді. Повістки, підписані електронними підписами начальників ТЦК, автоматично надійшли на сервери Укрпошти.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK