Енергетики ДТЕК повернули світло ще для 1500 сімей у Київській області

Без світла залишаються 16,2 тисяч домогосподарств у 29 населених пунктах Київської області.
Енергетики ДТЕК повернули світло ще для 1500 сімей у Київській області
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Минулої доби енергетики повернули світло для 1 543 сімей у Бучанському та Вишгородському районах Київської області. Про це повідомили у ДТЕК.

"Протягом 2 травня електромонтери ДТЕК повністю повернули світло в села Блиставиця та Озера Бучанського району. Енергетики продовжують повертати світло в Ірпінь, Бучу, Гостомель, Романівку, Дмитрівку, Андріївку. У Вишгородському районі частково заживили село Олізарівку", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що в населених пунктах цих районів енергетики вже працюють над точковими заявками клієнтів та відновленням постійних схем електропостачання.

Також, незважаючи на активні бойові дії на Донеччині, фахівці енергокомпанії протягом доби змогли відновити електроживлення 10 населених пунктів Донецької області. Це дозволило повернути світло до будинків 1 933 сімей у Бахмутському, Покровському та Краматорському районах.

Читайте також:

"Бойові дії в регіоні продовжуються, тому регулярно ушкоджується енергообладнання. Нині без світла 243 населені пункти Донецької області. Найбільш складні напрямки - Лиманське, Авдіївське, Мар'їнське, Торецьке та Великоновосілківське. Фахівці компанії чекають дозволу від ЗСУ для того, щоб проводити ремонти ліній ", - додали в компанії.

Раніше ми писали, що через бойові дії в Україні пошкодження зазнають об'єктів цивільної інфраструктури, зокрема пов'язані з водопостачанням. Через це мільйони українців залишилися без доступу до води.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK