Кабмін виділив ще 500 млн грн на закупівлю ліків та медичного обладнання

Уряд перерахує місцевим бюджетам 7,5 млрд. гривень.
Кабмін виділив ще 500 млн грн на закупівлю ліків та медичного обладнання
Премьер-министр Украины Денис Шмыгаль / kmu.gov.ua

Кабінет Міністрів України виділив ще 500 млн гривень на закупівлю лікарських засобів, медичних виробів та обладнання. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Підтримка наших громадян залишається пріоритетним завданням. З перших тижнів війни ми запустили та активно впроваджуємо програму безкоштовної роздачі продуктових та санітарно-гігієнічних наборів для мешканців прифронтових міст. Уже роздали сотні тисяч таких наборів", - сказав очільник уряду.

За його словами, Кабмін також ухвалив рішення, яке дозволить і надалі фінансувати ці програми. Уряд перерахує місцевим бюджетам 7,5 млрд гривень.

Читайте також:

"Ці програми забезпечать мільйони наших громадян необхідними продуктами, ліками, гігієнічними засобами. Це важливі речі, які ми реалізовуємо й продовжуватимемо реалізовувати", - наголосив Шмигаль.

Крім того, уряд направив 56 млн грн для "Миколаївводоканалу", щоб розпочати буріння артезіанських свердловин біля Миколаєва та забезпечити мешканців міста водою.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів України виділив додаткові кошти на виплату 6 500 грн допомоги в рамках програми "єПідтримка".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK