Україна та Польща домовилися про бездозвільний проїзд вантажівок із паливом

Ракетні удари РФ по нафтопереробних заводах та нафтобазах створили критичну ситуацію на ринку палива.
Україна та Польща домовилися про бездозвільний проїзд вантажівок із паливом
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Міністерство інфраструктури України й Міністерство інфраструктури та розвитку Польщі досягли домовленості щодо скасування дозволів для всіх перевізників, які здійснюють міжнародні перевезення палива. Про це повідомила пресслужба Мінінфраструктури України.

За словами міністра інфраструктури Олександра Кубракова, ракетні удари РФ по нафтопереробних заводах та нафтобазах створили критичну ситуацію на ринку палива.

Читайте також:

"Метою команди Міністерства інфраструктури в цих умовах є повна лібералізація міжнародних вантажних перевезень для вирішення цієї проблеми. Нові правила вже набрали чинності, і їхніми перевагами можуть скористатися як українські, так і польські перевізники. Вдячний польській стороні за конструктивну роботу", - зазначив міністр. 

Для бездозвільного в'їзду на територію Польщі перевізникам палива необхідно пройти реєстрацію шляхом заповнення форми. При цьому заповнити її потрібно не пізніше ніж за добу до перетину кордону.

Публикация Министерства инфраструктуры в Telegram
Публикация Министерства инфраструктуры в Telegram

Раніше ми писали, що Румунія вводить бездозвільний проїзд для українських перевізників. Новий режим почав діяти опівночі 5 квітня.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK