Біткойн впав до 22-місячного мінімуму: Що вплинуло

У травні криптовалюта впала на 13% і втратила більше половини своєї вартості з того часу, як у листопаді минулого року досягла історичного максимуму в 69 000 доларів.
Біткойн впав до 22-місячного мінімуму: Що вплинуло
Иллюстративное фото / depositphotos.com

У понеділок, 9 травня, біткойн впав до найнижчого рівня з липня 2021 року, оскільки спад на фондових ринках продовжує завдавати шкоди криптовалютам. Про це пише Reuters.

Біткойн впав до 32 763 доларів станом на 11:00 за Грінвічем.

Зазначається, що в травні криптовалюта впала на 13% і втратила більше половини своєї вартості з того часу, як у листопаді минулого року досягла історичного максимуму в 69 000 доларів.

"Я думаю, що все в криптовалюті, як і раніше, класифікується як ризикований актив, і подібно до того, що ми бачили у випадку з Nasdaq, більшість криптовалют зазнають ударів", - сказав головний операційний директор сінгапурської криптоплатформи Stack Funds Метт Дібб.

Читайте також:

Індекс Nasdaq впав на 1,5% минулого тижня та втратив 22% з початку року через перспективу сталої інфляції, яка змусить Федеральну резервну систему США підвищити ставку.

У понеділок ф'ючерси Nasdaq знизилися ще на 2,3%.

Раніше ми писали, що відкриті криптогаманці для благодійних внесків на допомогу українській армії. Усі отримані кошти будуть направлені на підтримку Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Держслужби з надзвичайних ситуацій.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK