За тиждень роботи платформа United24 зібрала понад 25 млн доларів

Протягом перших 7 днів кошти накопичувалися на рахунках НБУ. Тепер вони розподілятимуться міністерствами на найважливіші потреби України.
За тиждень роботи платформа United24 зібрала понад 25 млн доларів
Иллюстративное фото / depositphotos.com

За перші 7 днів роботи платформи United24 для збору коштів на підтримку України на рахунки Нацбанку надійшло понад 25 млн доларів. Тепер кошти розподілятимуться міністерствами на найважливіші потреби країни. Про це повідомив у Telegram міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Завдяки вашій підтримці на рахунки Національного банку України надійшло 25 млн 804 тисяч 580 доларів. Пожертвування на підтримку України надійшли з 72 країн світу. Серед найактивніших донорів США, Великобританія, Франція, Канада, Німеччина та, звичайно, Україна", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Водночас через партнерський фонд Ukraine House було зібрано 735 673 доларів. Ще 362 379 доларів надійшло в криптовалюті через платіжну компанію Whitepay.

"Відтепер звіти НБУ про кількість зібраних коштів оновлюватимуться щодня. Перший звіт міністерств про призначення та розподіл коштів буде опубліковано рівно за тиждень, 19 травня", - додав Федоров.

Публикация Михаила Федорова в Telegram
Публикация Михаила Федорова в Telegram

Раніше ми писали, що 5 травня президент Володимир Зеленський запустив глобальну ініціативу United24 для збору коштів на підтримку України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK