Вказівник напрямку для окупантів: Укравтодор виставив на аукціон легендарний дорожній знак

Усі кошти, зібрані за підсумками аукціону, будуть спрямовані на спеціальний рахунок Національного банку для потреб ЗСУ.
Вказівник напрямку для окупантів: Укравтодор виставив на аукціон легендарний дорожній знак
На аукцион выставили легендарный дорожный знак, указывающий направление оккупантам / facebook.com/Ukravtodor.Gov.Ua

Укравтодор виставив на благодійний онлайн-аукціон на Prozorro.Продажі легендарний дорожній знак - "Нах*, знову нах*й, до росії нах*й". Його створили третього дня війни. Про це повідомила пресслужба відомства у Facebook.

В Укравтодорі нагадали історію виникнення такого дороговказу.

Читайте також:

"Щойно російські війська розпочали широкомасштабний наступ, Укравтодор дав вказівку в областях демонтувати або замальовувати знаки з назвами населених пунктів. Діяти потрібно було швидко, і 26 лютого ми звернулися за допомогою до всіх українців, щоб вони робили демонтаж у своїх населених пунктах. А на противагу створили універсальний вказівник для окупантів, який у деяких областях навіть дорожники та комунальники встановили", - розповіли у відомстві.

Згідно з інформацією організації, виставлений на аукціон дорожній знак - із Сумської області. На ньому є сліди від куль.

Читайте також:

Онлайн-аукціон у системі Prozorro.Продажі, на якому продадуть відомий дорожній знак, пройде 2 червня. Стартова ціна за лот - 50 тисяч гривень або 1,5 тисячі доларів. Участь в аукціоні можна взяти з будь-якої точки світу.

В Укравтодорі наголосили, що всі кошти, зібрані за підсумками аукціону, будуть направлені на спеціальний рахунок Національного банку для потреб ЗСУ.

Публикация Укравтодора в Facebook
Публикация Укравтодора в Facebook

Раніше ми писали, що у зв'язку з вторгненням Росії на територію України та початком повномасштабної війни Укравтодор ввів новий дорожній знак - "Окупантам рух заборонено".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK