В Україні арештували майно білоруської компанії на 20 млн доларів

У Миколаївській області працівники ДБР на території морського порту виявили 188 вагонів із мінеральними добривами.
В Україні арештували майно білоруської компанії на 20 млн доларів
ГБР продолжает системную работу по выявлению и изъятию в пользу Украины имущества стран-агрессоров / dbr.gov.ua

Співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) виявили та арештували майно білоруської компанії на 20 млн доларів США. Про це повідомила пресслужба відомства.

Читайте також:

"У Миколаївській області працівники ДБР на території морського порту виявили 188 вагонів із мінеральними добривами. 77 тисяч тонн товару належали білоруській холдинговій компанії. Вартість майна разом із білоруськими вагонами становила близько 20 млн доларів США (понад 700 млн гривень)", - йдеться в повідомленні. 

У ДБР зазначили, що 65 тисяч тонн добрив уже встигли перевантажити на українські судна, які мали переправити товар за кордон.

"Наразі слідчі бюро заарештували все майно в рамках кримінального провадження щодо зловживання службових осіб Миколаївської митниці, які сприяли незаконному переміщенню санкційних товарів через митний контроль", - повідомили у відомстві.

Раніше ми писали, що працівники Теруправління Державного бюро розслідувань (ДБР) Хмельницького на 14 різних залізничних станціях Житомирської області виявили 191 вагон, що належить РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK