Виїзд чоловіків за кордон під час війни: Що запропонували в МВС

Радник міністра внутрішніх справ вважає, що заборона виїзду чоловіків створює багато проблем.
Виїзд чоловіків за кордон під час війни: Що запропонували в МВС
Иллюстративное фото / depositphotos.com

У Міністерстві внутрішніх справ запропонували запровадити страховий внесок для чоловіків, які хочуть виїхати з України під час воєнного стану. З такою ідеєю виступив радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів, повідомляє УНІАН.

Радник голови МВС вважає, що російсько-українська війна затягнеться.

"Щодо виїзду чоловіків за кордон. Так, на жаль, війна надовго. І нам потрібно буде мобілізувати не одну сотню тисяч солдатів. Але питання виїзду - це не заборонити чи вирішити. Це питання як їхати. Я пропоную внести страховий внесок, наприклад, 3 -5 тисяч доларів та вільний виїзд для того, хто його вніс. У будь-якому разі тотальна заборона шкодить нам ще більше", - йдеться у повідомленні.

Читайте також:

За словами Андрусіва, заборона на виїзд створює багато проблем, тому необхідно змінити підхід до регулювання виїзду.

"Дві історії моїх знайомих. Один мав засіяти сотню тисяч гектарів, але не мав дизеля. Знайшов у Румунії, але не міг відправити за ним українців. В результаті він найняв молдаван, які довезли до України, а потім тут переливали та доставляли на місце". , оскільки молдавани не хотіли їхати в область з бойовими діями Друга історія: знайомий до війни, не встиг підписати договір на постачання нашої продукції до Німеччини на кілька мільйонів доларів. місць", - розповів урядовець.

Раніше ми писали, що чоловікам призовного віку не планують дозволяти виїзд з України, доки триває війна з РФ. Проте, рішення залежить від позиції військових.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK