Ще одна країна: Українці зможуть обміняти гривні на євро в Італії

Українські біженці в Італії зможуть обміняти до 10 тисяч гривень на євро.
Ще одна країна: Українці зможуть обміняти гривні на євро в Італії
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Українці, які отримали дозвіл на тимчасове перебування в Італії, зможуть обміняти до 10 тис. грн на євро у філіях італійського Центробанку та відділеннях ключових комерційних банків. Про це повідомив у Facebook голова Національного банку України Кирило Шевченко.

"Як і обіцяв, одразу поділяюся новинами про наші успіхи в організації обміну готівкової гривні за кордоном. Сьогодні ми підписали угоду з Банком Італії. Процес обміну буде налагоджений уже до кінця червня", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Очікується, що до програми обміну приєднається близько 400 відділень. Їхній список буде опублікований на сайті Центробанку Італії. Там же буде зазначатися обмінний курс.

Шевченко додав, що програма обміну готівкової гривні поширюється й на неповнолітніх осіб без супроводу. Від їхнього імені обміняти гривні зможуть законні опікуни.

Публикация Кирилла Шевченко в Facebook
Публикация Кирилла Шевченко в Facebook

Раніше ми писали, що за угодою між Національним банком України (НБУ) та Національним банком Бельгії (НББ) з 1 червня українські біженці зможуть обмінювати гривню на євро в Бельгії.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK