Huobi Global проведуть перший Кубок Huobi Warcraft ІІІ, що сигналізує про вхід до кіберспорту
Реклама

Huobi Global проведуть перший Кубок Huobi Warcraft ІІІ, що сигналізує про вхід до кіберспорту
Пресслужба

Huobi Global, один із провідних світових криптовалютних бірж та постачальники рішень для блокчейну проведуть свій перший турнір Warcraft ІІІ Huobi Cup, який розпочнеться 11 липня 2022 року. У заході, що триватиме кілька днів, візьме участь дев’ять найкращих гравців світу Warcraft ІІІ.

Конкурс, що транслюватиметься в Інтернеті, знаменує собою перший набіг Huobi на сектор кіберспорту та свідчить про рішучий намір Huobi відігравати ключову роль у цій галузі, що швидко розвивається та має сильну синергію з криптоіндустрією.

«Сфери криптовалюти та кіберспорту мають схожі характеристики. Обидва є першопрохідцями у традиційних галузях промисловості, які розвинулися та стали автономними потужностями», - сказала Лілі Чжан, фінансовий директор Huobi Global. «Прихильники обох сфер також є молодими любителями технологій, які мають пристрасть до впровадження інновацій. Ми сподіваємося на подальший розвиток синергії між цими двома секторами».

За даними Statista, сектор кіберспорту знаходиться на стадії стрімкого зростання, і очікується, що розмір ринку цього сектору в 2025 році перевищить 2,89 мільярда доларів США.

Криптовалютна індустрія також переживає швидкі темпи розвитку з наближенням зростання Web3. Багато провідних світових блокчейн-компаній, таких як Huobi, активно вивчають можливості розробки Web3 та інвестують у пов’язані з Web3 проєкти, причому Web3, як очікується, стане наступним поколінням Інтернету.

У турнірі Warcraft ІІІ Huobi Cup беруть участь: Lawliet, Focus, Moon, Cheamiko та ReMinD з Південної Кореї, 15sui з Китаю, Happy та Hawk з росії та Foggy з України.

Турнір Warcraft ІІІ Huobi Cup дещо відрізняється від традиційних змагань на арені «гравець проти гравця» (PvP) — прийнята модель «Кращий з п’яти» (Bo5) дозволить іншим гравцям кинути виклик чемпіону світу Хеппі в матчах на арені 1 на 1.

Турнір відбуватиметься кожного дня о 19:00 за пекінським часом (GMT+8).

Прямі коментарі кожного матчу будуть доступні різними мовами на таких ігрових платформах:

  • Russian Twitch
  • English: Twitch
  • Chinese: Douyu.com
  • South Korean: AfreecaTV

Про Huobi Global

Huobi Global, заснована у 2013 році, є однією з провідних криптовалютних бірж світу з десятками мільйонів користувачів на п’яти континентах і в 160 різних країнах. Ми прагнемо розширювати фінансову свободу та створювати нове глобальне багатство, оскільки протягом багатьох років очолюємо індустрію криптовалют у спотових операціях, деривативах і біткойнах. Наша інфраструктура, операції та пропозиції побудовані на процесах і стандартах, які надають пріоритет безпеці користувачів і відповідності галузевим нормам, що підтримується потужною глобальною підтримкою клієнтів, підкріпленою місцевими експертами. Це дозволяє нам запропонувати унікальне торгове середовище, яке справді орієнтоване на клієнта, безпечне та стійке для всіх користувачів, що забезпечує їхній довгостроковий успіх. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.huobi.com



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK