Відкрито шантажують увесь світ: Російські окупанти загрожують підірвати заміновану ЗАЕС

Росіяни відкрито шантажують увесь світ, заявляючи про готовність підірвати заміновану Запорізьку АЕС.
Відкрито шантажують увесь світ: Російські окупанти загрожують підірвати заміновану ЗАЕС
Енергоблок №4 Запорізької АЕС / npp.zp.ua

Російські окупанти заявили про мінування Запорізької атомної електростанції та готовність її підірвати. Про це повідомляє "Енергоатом".

Уточнюється, що начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту ЗС РФ генерал-майор Васильєв, який зараз командує гарнізоном ЗАЕС, заявив, що "тут буде або російська земля, або випалена пустеля".

Читайте також:

"Як ви знаєте, ми замінували всі важливі об'єкти Запорізької атомної станції. І ми не приховуємо цього від ворога. Ми їх попередили. Ворог знає, що станція буде або російською, або нічиєю. Ми готові до наслідків цього кроку. І ви, воїни-визволителі, повинні розуміти, що іншого шляху в нас немає. І якщо буде найжорсткіший наказ - ми повинні виконати його з честю!" - сказав злочинець російським окупантам.

За даними "Енергоатому", українська розвідка має підтверджену інформацію щодо мінування енергоблоків ЗАЕС російськими військами.

Нагадаємо, Південна Корея надасть 1,2 млн доларів для підтримки безпечної експлуатації українських атомних електростанцій, які перебувають під воєнною загрозою на тлі війни з Росією, що триває.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK