Росія завдала дорожній інфраструктурі України збитків на 958 млрд грн: Що вже відновили

За час війни пошкоджено та знищено майже 25 тисяч кілометрів доріг та 311 штучних споруд.
Росія завдала дорожній інфраструктурі України збитків на 958 млрд грн: Що вже відновили
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні вдалося відновити проїзд через 50 мостів, які були знищені під час повномасштабної війни з Росії. Про це повідомив у Facebook перший заступник голови "Укравтодору" Андрій Івко.

"У Сумській області транспорт поїхав по відбудованому мосту в Конотопському районі. Міст став п’ятдесятою штучною спорудою, через яку від початку повномасштабного російського вторгнення нам вдалося відновити рух. Десь ми зводили об’їзний шлях, а подекуди - тимчасові переправи", - зазначив він.

Читайте також:

За словами Івка, ті стратегічні об'єкти, де рух вантажного транспорту має велике значення для життєдіяльності країни, відбудовуватимуть повністю.

Від початку війни Росія завдала дорожній галузі України збитків на 958 мільярдів гривень. Пошкоджено та знищено майже 25 тисяч кілометрів доріг та 311 штучних споруд, додали в "Укравтодорі".

Публікація Андрія Івко у Facebook
Публікація Андрія Івко у Facebook

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів України вніс до Верховної Ради законопроєкт №7696, яким пропонується заборонити розміщення рекламоносіїв та прокладання інженерних комунікацій і мереж уздовж смуги відведення автомобільних доріг.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK