"Нафтогаз" планує посилити співпрацю з ЄБРР щодо енергетичної безпеки

Улітку ЄБРР було ухвалене рішення про відкриття кредитної лінії "Нафтогазу" в розмірі 300 млн євро для екстрених закупівель газу.
"Нафтогаз" планує посилити співпрацю з ЄБРР щодо енергетичної безпеки
Олексій Чернишов / naftogaz.com

Група "Нафтогаз" планує посилити співпрацю з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) у питаннях енергетичної безпеки та проходження опалювального сезону 2022/2023.

Про це повідомив голова правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов за підсумками зустрічі з керуючим директором ЄБРР у ​​країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне, передає пресслужба держкомпанії.

Читайте також:

"Європейський банк реконструкції та розвитку - один із ключових стратегічних партнерів Групи "Нафтогаз", який надає компанії фінансову підтримку та допомагає долати руйнівні наслідки російського вторгнення. Ще влітку ЄБРР було ухвалене рішення про відкриття кредитної лінії "Нафтогазу" в розмірі 300 млн євро для екстрених закупівель газу. Перші закупівлі вже законтрактовано, проте основна робота ще попереду", - наголосив Чернишов.

Він також висловив вдячність ЄБРР за потужну підтримку в складний для України час.

Раніше ми писали, що Японія готова допомагати Україні з відновленням пошкоджених чи зруйнованих бойовими діями об'єктів критичної інфраструктури.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK