Ситуація критична: Ворог знову атакував об'єкти енергетичної інфраструктури України

"Укренерго" змушене розпочати екстрені відключення світла для збалансування енергосистеми та уникнення аварій на обладнанні.
Ситуація критична: Ворог знову атакував об'єкти енергетичної інфраструктури України
Ілюстративне фото / gettyimages.com

У вівторок, 15 листопада, російські військові завдали чергового масованого удару по об'єктах енергетичної інфраструктури України. Через що ситуація в енергосистемі критична. Про це повідомив у Telegram заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Читайте також:

За його словами, найбільше влучань зафіксовано в центрі та на півночі країни. У Києві ситуація вкрай важка, вводяться спеціальні графіки аварійних відключень.

Тимошенко зазначив, що "Укренерго" змушене розпочати екстрені відключення світла для збалансування енергосистеми та уникнення аварій на обладнанні.

"Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють. Споживайте електроенергію помірно й тримаймося! Терористи все одно будуть переможені", - додав він.

Публікація Кирила Тимошенка в Telegram
Публікація Кирила Тимошенка в Telegram

Раніше ми писали, що мешканців Києва закликають дотримуватися правил протипожежної безпеки при відключенні електроенергії та обов'язково запастися вогнегасником для захисту оселі від пожежі.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK