Через ракетні удари РФ: Майже половина енергосистеми України виведена з ладу

Тільки протягом 15 листопада країна-агресор випустила по українських містах близько 100 ракет.
Через ракетні удари РФ: Майже половина енергосистеми України виведена з ладу
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль / kmu.gov.ua

Майже половина енергосистеми України виведена з ладу внаслідок масованих ракетних ударів РФ по критичній інфраструктурі. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на брифінгу, передає "Укрінформ".

"На жаль, Росія продовжує ракетні удари по цивільній критичній інфраструктурі України, воюючи проти цивільного населення та позбавляючи його під час зими світла, водопостачання, тепла та зв'язку", - сказав глава уряду.

Читайте також:

За його словами, лише протягом 15 листопада країна-агресор випустила по українських містах близько 100 ракет. Майже половина нашої енергетичної системи виведена з ладу.

Шмигаль додав, що в цих умовах Україна потребує додаткової підтримки від європейських партнерів як у сфері енергетики, постачання додаткового обладнання, так і додаткових фінансових ресурсів для закупівлі додаткових обсягів газу й також для більшої підтримки енергетичного сектору.

Раніше ми писали, що 17 листопада російський агресор здійснив масований обстріл газодобувної інфраструктури АТ "Укргазвидобування" на сході України. Декілька об'єктів зруйновано.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK