Пункти пропуску на кордоні України можуть працювати з перебоями: Що відомо

Наразі ускладнено роботу пунктів пропуску на кордоні з Польщею, Угорщиною та Молдовою.
Пункти пропуску на кордоні України можуть працювати з перебоями: Що відомо
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

У п'ятницю, 25 листопада, на кордоні України можуть відмічатися перебої в роботі деяких пунктів пропуску. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

Читайте також:

Так, зараз ускладнено роботу пунктів пропуску "Краківець" на кордоні з Польщею, "Косино" на кордоні з Угорщиною й "Табаки" на ділянці з Молдовою. Там може застосовуватися тимчасове зупинення оформлення осіб і транспорту.

Крім того, на українсько-угорській ділянці в пункті пропуску "Вилок" здійснюється пропуск лише пішоходів. Також пропуск пішоходів здійснюється на кордоні з Молдовою в пунктах пропуску "Малоярославець", "Нові Трояни" та "Виноградівка".

Читайте також:

При цьому в пункті пропуску "Орлівка" на кордоні з Румунією здійснюється оформлення легкових транспортних засобів, мікроавтобусів та пішоходів.

"Збої в роботі пунктів пропуску періодично можуть виникати у зв’язку з пошкодженнями об’єктів критичної інфраструктури та перебоями в енергопостачанні. Такі обставини спричиняють тимчасове уповільнення або часткове призупинення пропускних операцій", - пояснили в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, учора в деяких пунктах пропуску на кордоні з Угорщиною та Румунією тимчасово зупинили пропускні операції у зв'язку з відсутністю електроживлення.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK