У МВС назвали мінімальну вартість одного укомплектованого "Пункту незламності"

За добу до "Пунктів незламності" ДСНС звертаються за допомогою понад 6 тисяч осіб.
У МВС назвали мінімальну вартість одного укомплектованого "Пункту незламності"
Ілюстративне фото / mvs.gov.ua

Мінімальна вартість одного укомплектованого "Пункту незламності" становить 17 тисяч євро. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час зустрічі з послами країн групи "Великої сімки" в Україні, передає пресслужба МВС.

Читайте також:

За словами міністра, загалом в Україні функціонує понад 4 тисячі "Пунктів незламності". Найбільшою популярністю серед громадян користуються мобільні пункти, які відвідують майже 90% людей. 

"Існує потреба в розгортанні додаткових "Пунктів незламності" у кількості 1500 одиниць, але мінімальна вартість одного укомплектованого пункту 17 тисяч євро, тому розраховуємо на підтримку наших партнерів", - сказав Монастирський.

Читайте також:

Він зазначив, що за добу до "Пунктів незламності" ДСНС звертаються за допомогою понад 6 тисяч осіб.

"Без перебільшення, пункти ДСНС є основою всіх "Пунктів незламності" в країні, яких уже понад тисячу одиниць наразі. Загалом в пунктах отримали допомогу пів мільйона громадян, з них в "Пунктах незламності" ДСНС - 239 тисяч, куди в середньому за добу звертаються за допомогою понад 6 тисяч осіб. Також 900 аналогічних пунктів працює на базі поліцейських відділків і управлінь", - додав очільник МВС.

Раніше ми писали, що для українців у додатку Telegram запустили спеціальний бот @nezlamnistbot, за допомогою якого можна швидше знайти "Пункти незламності".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK