На кордоні з Польщею утворилися черги з авто: Де велике скупчення

У пунктах пропуску на кордоні з Польщею утворилися великі черги з автомобілів.
На кордоні з Польщею утворилися черги з авто: Де велике скупчення
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

У п'ятницю, 30 грудня, майже на всіх пунктах пропуску зафіксовано черги з легкових автомобілів у напрямку виїзду до Польщі. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Зокрема, на перетин кордону очікують від 20 до 135 автівок, найбільше в "Устилузі". У "Шегинях", "Краківці" та "Устилузі" на в’їзд в Україну очікують від 20 до 55 легковиків. Не зафіксовано накопичення автомобілів у пункті пропуску "Смільниця".

При цьому пасажирські автобуси очікують на виїзд до сусідньої країни майже в усіх пунктах пропуску. Значного накопичення немає, у чергах зупинилися від 3 до 11 автобусів, найбільше в "Раві-Руській". На в’їзд в Україну в пунктах пропуску "Шегині", "Краківець" та "Грушів" очікують від 6 до 14 автобусів.

Читайте також:

У ДПСУ рекомендують громадянам, котрі планують слідувати через Польщу транзитом, обирати для перетину кордону пункти пропуску в межах Закарпатської та Чернівецької областей, на яких не спостерігається значних накопичень легковиків. 

Раніше ми писали, що з 12 грудня в міжнародному автомобільному пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" на кордоні з Польщею почне функціонувати "Електронна черга перетину кордону" (єЧерга) для вантажних транспортних засобів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK