РФ хоче продати вкрадений в України авіаційний ремонтний завод у Криму

Тимчасова окупація РФ територій України є незаконною та не створює для держави-агресора жодних територіальних прав.
РФ хоче продати вкрадений в України авіаційний ремонтний завод у Криму
Ілюстративне фото / ukroboronprom.com.ua

Окупаційна адміністрація РФ виставила на продаж 100% акцій державного підприємства "Євпаторійський авіаційний ремонтний завод", що входить до складу "Укроборонпрому" і знаходиться в Криму. Про це повідомила пресслужба держконцерну.

Читайте також:

"Це вже третя спроба загарбників продати те, що їм не належить", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що дії окупаційної влади Росії є черговим проявом агресії проти територіальної цілісності та суверенітету України, а результати так званого аукціону вважатимуться недійсними. 

Читайте також:

У концерні наголосили, що Автономна Республіка Крим є невід'ємною частиною території України. А тимчасова окупація РФ територій України є незаконною та не створює для держави-агресора жодних територіальних прав.

"Після деокупації території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя ми обов’язково відновимо контроль над діяльністю державного підприємства "Євпаторійський авіаційний ремонтний завод", - додали в "Укроборонпромі".

Раніше ми писали, що НАБУ і САП повідомили про підозру директору державного приладобудівного заводу, який входить до складу "Укроборонпрому", в отриманні 2,44 млн грн неправомірної вигоди та недекларуванні нерухомості за кордоном.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK