На Одеській митниці знайшли 247 прихованих від розмитнення контейнерів

На Одеській митниці намагалися приховати 247 незаконних контейнерів.
На Одеській митниці знайшли 247 прихованих від розмитнення контейнерів
ДБР виявило на Одеській митниці майже 250 контейнерів / dbr.gov.ua

На Одеській митниці триває "ревізія" прихованих від розмитнення контейнерів. На цей раз було виявлено майже 250 таких контейнерів, повідомили в Державному бюро розслідувань.

Читайте також:

"Цього разу на території терміналу було виявлено 247 таких контейнерів. Наразі розпочався огляд терміналу та вмісту контейнерів. Про результати цієї роботи будемо повідомляти додатково", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що заходи відбуваються в межах рішень Президента України та РНБО щодо протидії контрабанді та наповнення державного бюджету.

У ДБР нагадали, що 18 жовтня на Одеській митниці виявили 133 контейнери з товарами, термін розмитнення яких сплив. Упродовж тривалого часу посадовці митниці не вжили жодних заходів щодо передачі виявленого товару уповноваженим органам для їх реалізації та направлення коштів у дохід держави.

Читайте також:

"Ймовірно, йдеться про схему ухиляння від сплати податків, що призводить до втрати бюджетом значних коштів", - додали в Бюро.

Під час обшуків на території контейнерних терміналів слідчі ДБР знайшли гелікоптер, елітні автомобілі, техніку, величезні партії взуття, у тому числі брендового, будівельні матеріали та устаткування. Вартість товару становила щонайменше 1,5 млрд грн.

Раніше ми писали, що працівники ДБР виявили на Одеській митниці дві вантажівки з запчастинами до сільськогосподарської техніки, які належали підприємцям із РФ та Білорусі.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK