Генерації електроенергії достатньо: відключення світла можливі лише у двох регіонах

В Одеській та Хмельницькій областях можливі стабілізаційні відключення, пов‘язані з ремонтами мереж.
Генерації електроенергії достатньо: відключення світла можливі лише у двох регіонах
Міністр енергетики України Герман Галущенко / mev.gov.ua

У вівторок, 14 лютого, генерації електроенергії достатньо для задоволення потреб споживачів в Україні. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко.

Читайте також:

"Неймовірними зусиллями енергетиків вдається тримати генерацію, доставку та розподіл електроенергії на необхідному рівні, щоб забезпечувати потреби споживачів", - заявив він.

Однак у деяких регіонах, зокрема в Одеській та Хмельницькій областях, можливі стабілізаційні відключення, пов‘язані з ремонтами мереж.

Читайте також:

Як зазначив міністр, ці успіхи мають свою високу ціну, ціну людського життя. У прифронтових областях енергетики працюють під обстрілами та в небезпечних місцях.

"В останні дні, на жаль, трапилися трагічні випадки. На мінах підірвались автомобілі ремонтників "Миколаївобленерго" та "Харківобленерго". Є загиблий, багато поранених. Щирі співчуття близьким померлого, найшвидшого одужання постраждалим", - додав Галущенко.

Раніше ми писали, що 14 лютого дефіцит потужності в енергосистемі відсутній, споживання залишається суттєвим. Електростанції виробляють достатньо електроенергії для покриття споживання.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK