Намагалися завезти до України: на Чернівецькій митниці виявили російські запчастини

Запчастини до автомобілів ВАЗ російського виробництва намагалися провезти під виглядом товарів із Китаю.
Намагалися завезти до України: на Чернівецькій митниці виявили російські запчастини
ДБР виявило на Чернівецькій митниці російські автозапчастини / dbr.gov.ua

Працівники Державного бюро розслідувань на Чернівецькій митниці виявили вантажівку з російськими автозапчастинами. Товар намагалися завезти до України для продажу. Про це повідомили в ДБР.

Зазначається, що запчастини до автомобілів ВАЗ російського виробництва намагалися провезти під виглядом товарів із Китаю.

ДБР виявило на Чернівецькій митниці російські автозапчастини
ДБР виявило на Чернівецькій митниці російські автозапчастини / dbr.gov.ua

Зокрема, правоохоронці виявили 800 коробок із радіаторами, карбюраторами, бензонасосами, патрубками, ковпачками, гайками, ручками до дверей тощо. Згідно з документацією вартість вказаного товару становить майже 2,5 млн грн.

Читайте також:

"Працівниками митниці буде складено адміністративний протокол за порушення митних правил згідно зі ст. 483 Митного кодексу України. Винуватцям загрожує штраф у розмірі 100% вартості товарів", - йдеться в повідомленні.

Нині весь товар вилучили. Він буде переданий Чернівецькій обласній військовій адміністрації, яка надалі має передати автозапчастини на потреби ЗСУ.

Раніше ми писали, що прикордонники припинили спробу ввезення в Україну медичних препаратів російського виробництва. Їх виявили в пункті пропуску "Грушів" на кордоні з Польщею.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK