Став відомим переможець номінації «Виробник твердопаливних котлів 2022 року» за версією «Вибір Країни»
Реклама

Нещодавно став відомий переможець «Вибір Країни» 2022.
Став відомим переможець номінації «Виробник твердопаливних котлів 2022 року» за версією «Вибір Країни»
Фото рекламодателя

Компанія «Твердопаливні котли Зубр» перемогла у «Вибір Країни» 2022 р. в номінації «Виробник твердопаливних котлів року» серед 52 респондентів, які брали участь, отримала кращу оцінку. Ця перемога є доказом високої якості та конкурентоспроможності продукції на ринку України. Їхні твердопаливні котли відзначаються високою енергоефективністю, довготривалим горінням на одному завантаженні палива, надійністю та безпекою, що робить їх оптимальним варіантом для опалення будинків, офісних та промислових приміщень.

Що таке «Вибір Країни»?

"Вибір Країни" - це річна номінація, яка допомагає визначати найкращі продукти та послуги, що доступні в Україні. Ця ініціатива відзначає виробників та постачальників, які забезпечують високу якість продуктів та послуг, а також підтримує розвиток національних брендів. "Вибір Країни" також слугує інструментом для залучення уваги до важливості якості виробів та послуг, які споживачі отримують.

Яка методика визначення перемоги?

Критерії вибору переможців "Вибору Країни" включають такі пункти:

  1. Аналіз 49 відкритих джерел інформації та 93 видів діяльності.
  2. Оцінка якості товару та послуг (склад, асортимент, відгуки, виробництво, ціни, кількість точок продажу).
  3. Кількістю голосів, які надійшли від української громадськості.

У кожній категорії визначають переможців, які отримують нагороди та звання найкращого бренду у своїй категорії. Ці нагороди відзначаються національними та міжнародними логотипами "Вибір Країни".

Організаторами "Вибору Країни" є провідні українські ЗМІ, які взяли на себе відповідальність за проведення номінації та відбір переможців. Це включає оцінку продуктів та послуг, які виступають учасниками номінації, а також організацію голосування.

Про компанію "Твердопаливні котли Зубр"

Компанія пропонує асортимент продукції з котлів довготривалого горіння класичного типу та шахтного типу с верхнім завантаженням палива. Працює на ринку України з 2018 року. Виробництво компанії знаходиться у м. Дніпро.

Крім того, компанія «Твердопаливні котли Зубр» має широку мережу дилерів по всій Україні, що дозволяє забезпечити якісне та оперативне обслуговування клієнтів у будь-якому регіоні країни.

Для того, щоб дізнатися більше про продукцію компанії «Твердопаливні котли Зубр», ви можете відвідати офіційний сайт або подивитися огляди продукції та відгуки на youtube-каналі. Також на сайті ви знайдете контактну інформацію та зможете зв’язатися з представником для отримання детальної консультації та підбору оптимального варіанту котла для вашого приміщення.

Якщо ви шукаєте надійний та енергоефективний котел для опалення вашого будинку чи офісу, компанія «Твердопаливні котли Зубр» може стати оптимальним вибором для вас. Вони пропонують якісну продукцію, оперативне та якісне обслуговування та можливість підбору оптимального варіанту котла залежно від ваших потреб та можливостей.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK