Масштабне розкрадання продуктів для військових: на Дніпропетровщині знайшли ще один підпільний склад

На складі зловмисники ховали згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти загальною вагою близько 3 тонн.
Масштабне розкрадання продуктів для військових: на Дніпропетровщині знайшли ще один підпільний склад
ДБР знайшло ще один підпільний склад із краденими харчами / dbr.gov.ua

Працівники Державного бюро розслідувань у Дніпропетровській області виявили ще один підпільний склад із продуктами в рамках розслідування фактів привласнення товарів, які призначалися для Збройних сил України. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

Так, на складі зловмисники ховали крадену продукцію: згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти загальною вагою близько 3 тонн.

У мажах досудового розслідування головному бухгалтеру логістичного центру, трьом експедиторам, завідувачу складу та головному менеджеру повідомили про підозру за ч. 4 ст. 191 КК України (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем). Встановлюється повне коло осіб, причетних до схеми.

Зазначається, що частину вилучених продуктів було передано військовим, решта після завершення необхідних експертиз також надійде до військових частин.

Читайте також:

У відомстві нагадали, що в січні 2023 року ДБР викрили організовану групу, яка привласнювала та перепродувала харчові продукти, що призначалися для ЗСУ.

Під час масштабної спецоперації правоохоронці провели майже 70 обшуків. Унаслідок вилучено понад 30 тисяч банок тушкованої продукції вагою понад 7 тонн, яка вже була готова для перепродажу, а також майже 4 млн грн готівкою в різній валюті.

Раніше ми писали, що правоохоронці викрили організовану групу, яка присвоювала та перепродавала продукти харчування, призначені для Збройних сил України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK