У Києві завершується опалювальний сезон: Кличко назвав дату

Для переходу на літній режим роботи фахівцям необхідно декілька днів, адже централізована система теплопостачання одна з найбільших у Європі.
У Києві завершується опалювальний сезон: Кличко назвав дату
Ілюстративне фото / depositphotos.com

З 8 квітня в столиці завершується опалювальний сезон. Міська влада ухвалила відповідне рішення через погодні умови, оскільки очікується стабільне суттєве потепління. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, передає пресслужба КМДА.

Читайте також:

"Щороку рішення про початок чи завершення опалювального сезону ми ухвалюємо, орієнтуючись на погодні умови, комфорт людей та раціональне використання енергоресурсів. Цього року теж не чекаємо 15 квітня, а припиняємо постачання тепла в будівлі раніше - з 8 квітня", - сказав Кличко.

Він зазначив, що для переходу на літній режим роботи фахівцям необхідно декілька днів, адже централізована система теплопостачання одна з найбільших у Європі. Вона налічує понад 2,7 тис. км теплових мереж, три потужних ТЕЦ, майже дві сотні станцій теплопостачання та котелень.

Читайте також:

"Київ впорався з найскладнішим опалювальним сезоном, попри постійні атаки ворога на енергосистему та об'єкти критичної інфраструктури міста й щоденні ризики. Усі комунальні служби працювали в посиленому режимі, забезпечуючи поточну роботу систем. І невтомно відновлювали пошкоджене ворогом обладнання та об'єкти", - додав мер.

Раніше ми писали, що опалювальний сезон у деяких областях України триває через погоду. Однак він має бути завершений, щойно дозволять температурні показники.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK