Заробляв на розслідуванні злочинів: у Харкові затримали прокурора-хабарника

Посадовець вимагав 35 тис. дол. від потерпілого у справі про шахрайські дії з комерційною нерухомістю.
Заробляв на розслідуванні злочинів: у Харкові затримали прокурора-хабарника
СБУ затримала в Харкові прокурора, який вимагав хабарі / ssu.gov.ua

Служба безпеки затримала прокурора однієї з окружних прокуратур Харкова. Він налагодив схему одержання хабарів за "активізацію" розслідування кримінальних злочинів. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

"Співробітники СБУ задокументували, що посадовець вимагав 35 тис. дол. від потерпілого у справі про шахрайські дії з комерційною нерухомістю. За цю суму прокурор обіцяв чоловіку дати "поштовх" у розслідуванні відповідного провадження, а також накласти арешт на майно та провести низку експертиз" , - йдеться в повідомленні.

У відомстві розповіли, що до протиправної діяльності посадовець залучив свою знайому як посередницю для передачі неправомірної вигоди.

Співробітники СБУ та ДБР затримали прокурора та посередницю в Харкові "на гарячому" під час передачі всієї суми хабаря.

Читайте також:

Наразі їм повідомили про підозру за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Раніше ми писали, що посадовій особі комунального підприємства похоронно-ритуального обслуговування Полтавської міської ради повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK