В Україні стане більше ВЛК: у Міноборони повідомили деталі

В Україні впроваджують ефективні процеси, здатні забезпечити якісне проходження ВЛК в умовах воєнного стану.
В Україні стане більше ВЛК: у Міноборони повідомили деталі
В Україні стане більше військово-лікарських комісій / Getty Images

У суботу, 24 червня, Кабінет Міністрів затвердив план заходів з оптимізації процесів військово-лікарської експертизи на 2023 рік. Про це повідомили в Міноборони України.

Читайте також:

Як розповіли в міністерстві, він має на меті забезпечити військовослужбовців належним та швидким сервісом проходження військово-лікарської комісії (ВЛК) та зменшити навантаження на заклади охорони здоров'я в системі Міністерства оборони, інших складових сил оборони та комунальних закладах охорони здоров'я.

Зазначається, що запрацює автоматизація перебігу проходження ВЛК, з'явиться інтеграція медичних процесів між військовими та цивільними компонентами. Серед інших завдань плану викорінення надмірної бюрократії та забезпечення військовослужбовців соціальними гарантіями.

Читайте також:

"Цим рішенням ми впроваджуємо ефективні процеси, які здатні забезпечити якісне проходження ВЛК в умовах воєнного стану. Буде розширена мережа військово-лікарських комісій, впроваджені цифрові інструменти, обладнані приміщення до вимог людей з обмеженими можливостями. Будуть проведені інформаційні кампанії, щоби кожен військовослужбовець чітко знав свої права під час проходження військово-лікарської комісії, лікування чи реабілітації", - прокоментував міністр оборони Олексій Резніков.

Раніше ми писали, як правильно вручати повістки в Україні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK