"Нафтогаз" заявив про закінчення строку виконання обов'язків постачальника "останньої надії"

Постачальник "останньої надії" визначається Кабінетом Міністрів строком на три роки за результатами конкурсу.
"Нафтогаз" заявив про закінчення строку виконання обов'язків постачальника "останньої надії"
Ілюстративне фото / depositphotos.com

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України", яке протягом останніх трьох років було гарантом газопостачання для споживачів, що залишилися без постачальника, інформує про закінчення строку виконання своїх функцій та обов'язків постачальника "останньої надії" з 22 липня 2023 року. Про це повідомила пресслужба "Нафтогазу".

Читайте також:

Як зазначили в компанії, законом встановлено, що постачальник "останньої надії" визначається Кабінетом Міністрів строком на три роки за результатами конкурсу.

"Зважаючи на закінчення встановленого законом строку, починаючи з 23.07.2023 року, у ТОВ "ГК "Нафтогаз України" будуть відсутні підстави та технічна можливість забезпечити споживачів постачальника "останньої надії" необхідними обсягами природного газу у всій зоні балансування", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Протягом останніх трьох років "Нафтогаз" як постачальник "останньої надії" поставив газ понад 9 млн домогосподарств, а також майже 8 тис. непобутових споживачів, серед яких, зокрема підприємства теплокомуненерго.

Раніше ми писали, що ще три газорозподільні підприємства - АТ "Сумигаз", АТ "Вінницягаз" та АТ "Дніпропетровськгаз" - приєднали до "Групи Нафтогаз".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK