Арахамія розповів, кого можуть виключити із "Слуги народу"

Нардепи покинуть фракцію, якщо не будуть голосувати за важливі закони та пропускатимуть засідання Верховної Ради.
Арахамія розповів, кого можуть виключити із "Слуги народу"
Давид Арахамія / EPA/UPG

На виключення із фракції Слуга народу є ще кілька претендентів. Про це повідомив її керівник Давид Арахамія в інтерв'ю для РБК-Україна.

Читайте також:

"Їх кілька, ми беремо їх у роботу, даємо останній шанс, показуємо їм результати важливих голосувань. Наприклад, з релігійних питань ми завжди маємо вільне голосування, з таких питань, як Стамбульська конвенція, – теж. А коли є міжнародні зобов'язання, взяті державою, я не бачу коридору для плюралізму думок, ці рішення треба просто виконувати, як обіцяли", – заявив Арахамія.

За його словами, якщо ці народні депутати не проголосують за ключові закони, витягнуть картку чи не прийдуть на засідання Ради, їх виключать із фракції. За весь час каденції з фракції виключили чи пішли самі 17 людей.

"Частину цих людей – не через скандали, а тому, що виявилися не готовими брати на себе політичну відповідальність за виконання обіцянок, які давали на виборах. Це від початкового чисельного складу фракції – 6,75%", – зазначив він.

Раніше повідомлялося, що Україна торгуватиме електроенергію з ще однією країною Європи. Регулятор погодив умови для торгівлі електрикою між Україною та Румунією.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK