Перевірка роботи військкоматів: Зеленський провів засідання РНБО

Під час перевірки ТЦК правоохоронними органами були виявлені випадки корупції, зокрема під час проведення загальної мобілізації.
Перевірка роботи військкоматів: Зеленський провів засідання РНБО
Президент провів засідання РНБО / president.gov.ua

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулося засідання Ради національної безпеки та оборони щодо результатів перевірки роботи ТЦК. Про це йдеться на сайті Офісу Президента.

Читайте також:

Так, учасники засідання заслухали інформацію про результати перевірки територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) від директора ДБР Олексія Сухачова, голови СБУ Василя Малюка, міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, Генерального прокурора Андрія Костіна, голови НАЗК Олександра Новікова та директора НАБУ Семена Кривоноса.

Зазначається, що під час перевірки ТЦК правоохоронними органами були виявлені випадки корупції, зокрема під час проведення загальної мобілізації, які становлять загрозу національній безпеці України та підривають довіру до державних інституцій.

Читайте також:

"У зв'язку з цим Рада нацбезпеки рекомендувала Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному призначити за рекомендаціями керівників оперативно-тактичних та оперативно-стратегічних угруповань на посади керівників обласних ТЦК офіцерів, які безпосередньо беруть участь у бойових діях, після проходження ними перевірки СБУ", - йдеться в повідомленні.

При цьому Офісу Генерального прокурора спільно з НАЗК та ДБР рекомендовано вжити додаткових заходів із протидії вчиненню корупційних правопорушень посадовцями ТЦК.

Раніше ми писали, що в Одеській області начальнику одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) вручили 4 протоколи про корупцію.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK