Ошукала рідних військовополоненого на 150 тис грн: у Києві затримали шахрайку

Шахрайка представилася співробітницею Міністерства оборони України.
Ошукала рідних військовополоненого на 150 тис грн: у Києві затримали шахрайку
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Києві викрили жінку, яка шляхом обману заволоділа грошовими коштами родичів військовополоненого. Про це розповіли в Офісі Генпрокурора.

Читайте також:

За даними слідства, уродженка Чернігівської області, яка нібито займається обміном військовополонених, запропонувала жінці за винагороду допомогти встановити місцезнаходження військовополоненого чоловіка. При цьому вона представилась співробітницею Міністерства оборони України.

Також зловмисниця пообіцяла своє сприяння у внесенні його до списків військовополонених для обміну в найкоротший час.

Зазначається, що потерпіла впродовж травня-червня 2023 року шість разів передала підозрюваній гроші на загальну суму близько 150 тис грн. Після цього вона перестала виходити на зв'язок та витратила гроші на власні потреби.

Читайте також:

Під час слідства з'ясувалося, що жінка вже раніше притягувалася до відповідальності за крадіжку. Її засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирок суду не набрав законної сили.

Раніше ми писали, що Служба безпеки України ліквідувала шахрайську схему на Одещині. Затримано ділка, який виманював гроші в родичів українських воїнів, які загинули під час повномасштабного вторгнення РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK