Чергова ІПСО у соцмережах: росіяни намагаються розпалити ненависть до мешканців Львівщини

Росіяни намагаються розпалити ненависть усередині України, налаштовуючи мешканців різних областей один проти одного.
Чергова ІПСО у соцмережах: росіяни намагаються розпалити ненависть до мешканців Львівщини
Ілюстративне фото / Getty Images

Ворог запустив чергову ІПСО (інформаційно-психологічну спеціальну операцію) у соціальних мережах, щоб розпалити ненависть до мешканців Львівщини. У такий спосіб росіяни намагаються посварити українців між собою. Про це повідомили в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Читайте також:

Як розповіли в Центрі, у соцмережі TikTok набирає популярності хештег "Фортеця Львів", під яким користувачі публікують іронічний кавер на пісню гурту "Антитіла" "Фортеця Бахмут".

"У цих відео львівян звинувачують у тому, начебто вони думають, що єдині страждають через війну та захищають українську державність. У деяких саркастичних роликах Львову приписують більше руйнувань, аніж Маріуполю чи Бахмуту. У деяких - висміюються високі ціни на оренду квартир" , - йдеться в повідомленні.

Як правило, відео публікують або на порожніх акаунтах, або на сторінках, де вже є багато роликів зі "зрадою".

Приклад ІПСО
Приклад ІПСО / facebook.com/StratcomCentreUA

Читайте також:

Так росіяни намагаються розпалити ненависть усередині України, налаштовуючи мешканців різних областей один проти одного.

"Важливо пам'ятати: ворог у нас один, і це РФ. А абсолютно безпечних місць в Україні немає і не буде, поки ми не проженемо російські війська зі своїх земель", - додали в ЦСК.

Раніше ми писали, що в Україні поширюється російський фейк про платіжки від імені ГК "Нафтогаз", де йдеться нібито про надання знижки на газ в обмін на інформацію про ухилянтів та колаборантів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK