ПриватБанк запустить безготівковий продаж валюти: коли запрацює послуга

Коли запрацює послуга в Приват24.
ПриватБанк запустить безготівковий продаж валюти: коли запрацює послуга
Ілюстративне фото / depositphotos.com

ПриватБанк запустить безготівковий продаж валюти через Приват24 у межах встановленого Національним банком ліміту після проведення необхідних налаштувань сервіса. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

"ПриватБанк проводить необхідні налаштування сервісу безготівкового валютообміну з урахуванням вимог регулятора та лімітів проведення операцій для скорішого відновлення послуги купівлі продажу валюти через Приват24" - йдеться в повідомленні.

За словами директора Департаменту ринків капіталу ПриватБанку Антона Коваленка, банк підтримує дії НБУ, спрямовані на подальшу лібералізацію валютного ринку та дії спрямовані на мінімізацію множинності обмінних курсів.

Читайте також:

Зазначається, що ПриватБанк відновлює безготівковий продаж валюти прозоро та в рамках етичних норм, щоб не створювати тиску на золотовалютні резерви України та потенційного навантаження на ринок через різницю курсів.

Раніше ми писали, що Національний банк України пом'якшує валютні обмеження з продажу безготівкової іноземної валюти громадянам для мінімізації множинності обмінних курсів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK