ПриватБанк почав продавати валюту в Приват24: як купити

Клієнти ПриватБанку можуть купувати валюту онлайн через "Приват24" для зарахування на валютні картки чи рахунки.
ПриватБанк почав продавати валюту в Приват24: як купити
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Державний ПриватБанк відкрив продаж валюти в застосунку "Приват24" у межах встановлених Національним банком України лімітів. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

"З 29 серпня 2023 року клієнти ПриватБанку можуть купувати валюту онлайн через Приват24 для зарахування на валютні картки чи рахунки з урахуванням вимог регулятора та встановлених лімітів на проведення таких операцій у сумі до 50 тис. грн на календарний місяць", - йдеться в повідомленні.

За словами члена правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка, продаж валюти онлайн здійснюється за поточним картковим курсом банку.

Читайте також:

Щоб купити валюту в "Приват24", треба зайти в меню "Перекази на картки", вибрати гривневу картку, з якої будуть списані кошти, та картку в доларах США чи євро, на яку буде зарахована валюта.

Якщо в клієнта немає валютної картки, інтернет-картку в доларах або євро можна оформити безкоштовно прямо в "Приват24" за кілька секунд.

Раніше ми писали, що НБУ пом'якшує валютні обмеження в частині продажу безготівкової іноземної валюти громадянам для мінімізації множинності обмінних курсів.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK