Здавав військове майно до ломбардів: судитимуть офіцера з Житомирської області

Військовий мав доступ до місця зберігання техніки частини й привласнив 60 камер нічного бачення та 8 тепловізорів різних моделей.
Здавав військове майно до ломбардів: судитимуть офіцера з Житомирської області
Судитимуть офіцера, який здавав військове майно в ломбарди / dbr.gov.ua

Начальник служби логістики однієї з військових частин Житомирщини намагався збагатитися, продаючи військове майно в інтернеті та через ломбарди. Його судитимуть. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

Читайте також:

Як розповіли в ДБР, військовий мав доступ до місця зберігання техніки частини й привласнив 60 камер нічного бачення та 8 тепловізорів різних моделей, частина з яких була придбана за кошти волонтерів. Офіцер продавав техніку через інтернет та здавав у місцеві ломбарди.

Загальна сума завданих державі збитків сягає 3,2 млн грн.

Під час досудового розслідування офіцер відшкодував кошти в повному обсязі.

Читайте також:

Військовослужбовець обвинувачується в привласненні військовою службовою особою військового майна зі зловживанням службовим становищем, вчиненому в умовах воєнного стану, що заподіяло істотну шкоду (ч. 4 ст. 410 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до 15 років.

Раніше ми писали, що працівники Державного бюро розслідувань викрили заступника командира батальйону однієї з військових частин Одеської області, який майже рік змушував підлеглих будувати йому приватний будинок.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK