Дрони атакували авіазавод у РФ, де виробляли ракети Х-59, - українська розвідка

Три з чотирьох дронів влучили в ціль, завдавши значних пошкоджень виробничим потужностям військового підприємства держави-агресора.
Дрони атакували авіазавод у РФ, де виробляли ракети Х-59, - українська розвідка
Дрони атакували російський авіазавод / t.me/DIUkraine

У неділю, 1 жовтня, ударні дрони атакували російський авіаційний завод. На підприємстві виробляли ракети Х-59, якими обстрілюють Україну. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки МОУ.

Читайте також:

"1 жовтня 2023 року внаслідок удару по Смоленському авіаційному заводу порушено процес із виробництва ракет Х-59 різних модифікацій", - йдеться в повідомленні.

За підтвердженими даними української розвідки, три з чотирьох дронів влучили в ціль, завдавши значних пошкоджень виробничим потужностям військового підприємства держави-агресора.

Читайте також:

Як розповіли в ГУР, ракета Х-59 (у модифікації Х-59МК2) класу "повітря-поверхня" з дальністю до 280 км - одна з тих, якими окупанти найчастіше обстрілюють військові та цивільні об'єкти в Україні. Від застосування такої зброї найбільше страждають Чернігівська, Сумська, Харківська, Дніпропетровська, Запорізька та Херсонська області.

Раніше ми писали, що вночі 20 вересня росіяни атакували Полтавську область. Унаслідок було обстріляно Кременчуцький нафтопереробний завод.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK