У Мінінфраструктури оцінили готовність до опалювального сезону 2023/24 в Україні

У найближчі тижні тепло з'явиться в усіх українських будинках.
У Мінінфраструктури оцінили готовність до опалювального сезону 2023/24 в Україні
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Понад 99% об'єктів житлово-комунального господарства в Україні готові до нового опалювального сезону. Про це повідомив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Читайте також:

"Ми завершили підготовку до опалювального сезону 2023/24. Станом на 1 жовтня понад 99% об'єктів ЖКГ готові. Міст та громад на підконтрольних територіях, куди неможливо буде подати тепло, немає. У найближчі тижні тепло з'явиться в усіх українських будинках, але відповідно до погодних умов у деяких громадах вже починають підключати до опалення соціальні об'єкти", - розповів він.

За словами міністра, за час підготовки були створені необхідні резерви обладнання та матеріалів, профінансовано громади, які подавали запити на відновлення критичної інфраструктури.

Читайте також:

Кубраков додав, що серед підготовчих заходів були проведені спеціальні навчання з залученням теплопостачальних підприємств, операторів газорозподільних систем, а також працівників ДСНС, на яких вони відпрацьовували можливості оперативного підключення обладнання в умовах пошкодження об'єктів тепло- та водопостачання.

Раніше ми писали, що в "Укренерго" назвали найгірший сценарій для енергосистеми взимку.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK