Український фінтех-підприємець закликав українців об’єднуватися і разом наближати перемогу
Реклама

Український фінтех-підприємець закликав українців об’єднуватися і разом наближати перемогу
Ігор Фісун

Український підприємець та фінансовий експерт Ігор Фісун розповів в інтерв'ю порталу Delo.ua про важливі аспекти свого життя та бізнесу.

Ігор Фісун, власник УКРКАРТ та акціонер ОКСІ БАНКу, поділився своїми думками щодо ситуації в Україні в контексті війни з Росією. Він відзначив, що, як і багато інших українців, він активно підтримує Збройні Сили України і допомагає в наближенні перемоги. Для нього це стало нормою ще з 2014 року.

Важливо відзначити, що попри воєнний контекст, бізнес Ігоря Фісуна, який включає УКРКАРТ і ОКСІ БАНК, продовжує активно розвиватися і приносити користь Україні. Він навіть розширює свою діяльність, відкриваючи нові відділення банку.

Після завершення війни, Ігор Фісун бачить майбутню Україну як сильну мілітарну державу з міцною обороною та як сучасну демократичну державу, де кожен громадянин відчуває свою відповідальність за країну. Він також висловив підтримку української мови та ідентичності, наголошуючи важливість переходу на українську мову.

Щодо питання російськомовних українців, Ігор Фісун відзначив, що не можна обвинувачувати їх у війні, і він підтримує лагідну українізацію, розуміючи, що це може зайняти час.

Говорячи про свої досягнення в житті, Ігор Фісун підкреслив, що він задоволений нинішніми результатами своєї праці, а ключовими рисами його характеру, які сприяли цьому, є постійне навчання, активна діяльність і рішучість.

Нарешті, він прокоментував звинувачення у зв'язках з Росією як необґрунтовані та спробу конкурентів вплинути на його бізнес. Він закликав об'єднуватися та працювати разом для перемоги над ворогом.

У інтерв'ю Ігор Фісун розкрив багато важливих тем та дав важливі висновки щодо майбутнього України та фінтеху в умовах війни.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK