Скільки ще триватиме війна в Україні: агентство Fitch зробило прогноз

Fitch спрогнозувало перебіг російсько-української війни.
Скільки ще триватиме війна в Україні: агентство Fitch зробило прогноз
56 ОМПБр / facebook.com/GeneralStaff.ua

Війна, розв'язана РФ проти України, продовжуватиметься протягом 2024 року в її нинішніх широких параметрах. "Заморожений конфлікт" вважається більш імовірним за мирну угоду. Такий прогноз зробили в міжнародному агентстві Fitch Ratings.

Читайте також:

"На нашу думку, Україна все ще має деяку стратегічну військову перевагу, підкріплену твердою рішучістю та військовою підтримкою Заходу, але її контрнаступ поки що приніс обмежені результати, і в нашому центральному сценарії перевага недостатня для рішучого досягнення цілей", - йдеться в повідомленні.

Аналітики також вважають, що водночас немає політично обґрунтованих поступок, які могли б призвести до припинення війни шляхом переговорів. А це може призвести до дуже затяжного конфлікту.

Читайте також:

"У більш довгостроковій перспективі ми очікуємо на деяку форму врегулювання, але вважаємо "заморожений конфлікт" більш імовірним, ніж стійка мирна угода, принаймні на значний період", - додали в Fitch.

Нагадаємо, за словами Володимира Зеленського, повномасштабна війна, розпочата РФ проти України, завершиться не так швидко, як хотілося б. Але український народ не збирається опускати руки та продовжує боротися.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK