На кордоні з Молдовою розпочався ремонт контрольно-пропускних пунктів

Завершити роботи планують до осені 2024 року.
На кордоні з Молдовою розпочався ремонт контрольно-пропускних пунктів
restoration.gov.ua

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України розпочало ремонт контрольно-пропускних пунктів (КПП) на Одещині, що розташовані на кордоні з Молдовою.

Заплановано провести роботи з відновлення громадських туалетів, адміністративних будівель, дорожнього покриття, а також благоустрою територій на дев'яти КПП: ""Рені – Джурджюлешть", "Табаки – Мирне", "Старокозаче – Тудора", "Виноградівка – Вулкенєшть", "Долинське – Чишмікіой", "Нові Трояни - Чадир-Лунга", "Малоярославець 1 - Чадир-Лунга", "Серпневе 1 - Басарб'яска", "Лісне – Сеіць".

Усі ремонтні роботи планують завершити до вересня 2024 року.

У відомстві нагадали, що в березні цього року Кабінет Міністрів передав 29 КПП у підпорядкування Агентству відновлення, з яких уже передано 26, а ще 3 перебувають у процесі передачі.

"Це дозволить Агентству більш комплексно планувати й реалізовувати проєкти для поліпшення логістики з країнами-союзницями", - підкреслили в держагентстві.

Раніше ми повідомляли, що Кабмін виділив понад 788 млн грн на будівництво фортифікаційних укріплень та розмінування територій.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK