У Києві на дорогах встановили блокпости, перевіряють транспорт та документи: що відбувається

З 25 по 28 грудня в різних районах Києва проходитимуть планові навчання.
У Києві на дорогах встановили блокпости, перевіряють транспорт та документи: що відбувається
У Києві проводять навчання / t.me/VA_Kyiv

З 25 по 28 грудня в різних районах Києва проходитимуть планові навчання для посилення громадської безпеки. У зв'язку з цим на дорогах столиці з'явилися блокпости з військовими та поліцією, повідомили в Telegram-каналі Київської міської військової адміністрації (КМВА).

Читайте також:

"В умовах війни, захист і безпека Києва та його мешканців - це надважлива задача. І її вирішення потребує постійного підвищення рівня навичок, взаємодії та боєздатності всіх структур, які забезпечують оборону столиці. Тому Угрупування сил і засобів оборони міста Києва у взаємодії з Київською міською військовою адміністрацією, патрульною і національною поліцією та іншими структурними підрозділами проводитимуть навчання в різних районах столиці з 25-го по 28-ме грудня", - йдеться в повідомленні.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, ці навчання передбачають розгортання тимчасових блокпостів, встановлення обмежувальних знаків, елементів інженерних загороджень. За умовами, відбувається відпрацювання перевірки транспорту, документів, елементів захисту блокпосту, певні демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи. 

"Навчання має завдання - удосконалення системи управління, організації, ефективної взаємодії для забезпечення громадської безпеки (у випадку загострення ситуації) та певні заходи щодо захисту цивільного населення", - зазначив Попко.

Читайте також:

Він додав, що такі тренування потрібно проводити системно, а за результатами штатного аналізу виявляти недоліки, виправити помилки й "ще краще готуватися до захисту Києва та його мешканців від потенційних загроз". 

Раніше ми писали, що через повномасштабне вторгнення РФ по всій Україні встановили блокпости. Щоб уникнути непорозумінь під час проходження процедур контролю на блокпостах, слід дотримуватися кількох нескладних правил.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK