Зеленський прокоментував новий законопроєкт про мобілізацію

За словами Зеленського, українці мають розуміти, яке бачення у військового командування та як депутати пропонують вирішувати питання, що виникають у Силах оборони.
Зеленський прокоментував новий законопроєкт про мобілізацію
Президент України Володимир Зеленський / t.me/V_Zelenskiy_official

Обговорення нового законопроєкту про зміни в мобілізації має бути публічним. Буде правильно, щоб військові разом із депутатами визначилися з тим, як має бути забезпечений наступний рік для Сил оборони України. Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

Читайте також:

"Почалася дискусія щодо нових правил мобілізації. Є законодавча пропозиція - військове командування, Міністерство оборони, інші залучені органи представили її у Верховну Раду України. Буде правильним, щоб такі норми обговорювалися та ухвалювалися не кулуарно. А так, щоб люди розуміли, яке бачення у військового командування, які мотиви в тих чи інших правил та умов, що пропонують депутати та як розв’язуються питання, які вже є в наших воїнів у Силах оборони", - сказав глава держави.

Він наголосив, що закон - це те, що стосується всіх і кожного в країні.

Читайте також:

"Буде правильно, щоб на базі комітету Верховної Ради України військові разом із депутатами визначились із тим, як саме на законодавчому рівні має бути забезпечений наступний рік для наших Сил оборони. Чекаємо на остаточний текст закону", - додав Зеленський.

Раніше ми писали, що ввечері 25 грудня Кабінет Міністрів подав на розгляд Верховної Ради проєкт Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK