"Було багато дискусій": законопроєкт про мобілізацію повернули на доопрацювання

Арахамія розповів, що сьогодні відбулася закрита нарада з військовим командуванням і засідання Погоджувальної ради в закритому режимі.
"Було багато дискусій": законопроєкт про мобілізацію повернули на доопрацювання
Ілюстративне фото / Getty Images

Законопроєкт про мобілізацію №10378 разом із напрацьованими пропозиціями повернули на доопрацювання в Кабінет Міністрів. Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Читайте також:

"За результатами наради, законопроєкт повертається ініціатору. Одночасно передаємо пропозиції, напрацьовані на комітеті та в робочих групах", - написав нардеп у Telegram.

Він розповів, що сьогодні відбулася закрита нарада з військовим командуванням і засідання Погоджувальної ради в закритому режимі. Там були присутні головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник Генерального штабу Сергій Шаптала, міністр оборони Рустем Умєров, керівництво Верховної Ради, голови фракцій і комітетів.

Читайте також:

"Головне питання - законопроєкт №10378 щодо вдосконалення мобілізації, військового обліку та проходження військової служби", - наголосив голова фракції "Слуга народу".

Він зазначив, що його обговорення проходило в Комітеті з питань нацбезпеки, оборони та розвідки в закритому режимі, з дотриманням вимог законодавства щодо роботи з таємною інформацією. 

Читайте також:

"Було багато дискусій. Ми розуміємо запит військового командування і готові йти назустріч. Але не всі норми можуть бути підтримані. Якісь положення прямо порушують права людини, якісь не є оптимально сформульовані. Про це відкрито сказали військовому командуванню", - додав Арахамія. 

За його словами, усі політсили зрозуміли й підтримують необхідність мобілізації. 

Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський прокоментував новий законопроєкт про мобілізацію.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK