Дебюрократизація армії: командирам буде простіше списуватиме військове майно

Денис Шмигаль доручив Міноборони прискорити спрощення обліку військового майна.
Дебюрократизація армії: командирам буде простіше списуватиме військове майно
Списувати військове майно стане простіше / facebook.com/GeneralStaff.ua

В Україні продовжується процес дебюрократизації армії. Міністерству оборони доручили в стислий термін продовжити спрощення обліку військового майна. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду 13 лютого.

Читайте також:

"Наша мета - дебюрократизація армії. Уже спрощений облік військового майна. Командири не витрачатимуть більшість свого часу на заповнення документів. Облік буде відбуватися в електронній формі", - прокоментував очільник уряду.

За його словами, Міністерству оборони надано доручення  в стислі терміни продовжити спрощення.

"Йдеться про те, що командири мають отримати право списувати військове майно своїм наказом без погодження з вищими посадовцями. Це стосується майна вартістю до 100 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, це орієнтовно 1,7 млн грн", - сказав Шмигаль. 

Читайте також:

Як він зазначив, ці норми не будуть поширюватися безпосередньо на зброю, але дають можливість списувати без зайвої тяганини знищені дрони, боєприпаси, автомобілі та інше майно.

Раніше ми писали, що Міністерство оборони України продовжує спрощувати облік військового майна та позбавлятися зайвих паперів у війську. Було внесено зміни до наказу Міноборони №440.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK